Skönaste på länge!




Ojoj

Nu har jag varit sjuk två dagar och det är helt sjukt va mycket tjocka saker jag har ätit.. Usch jag känner mig som en uppblåst blåsfisk!! Så nu får jag ta tag i detta, dagens lunch fick bli en sallad och jag bjuder även på lite inspo inför sommaren..

ups I did it again!

Förlåt för JÄTTEDÅLIG uppdate de senaste dagarna, jag har helt enkelt haft fullt upp. Idag är jag ledig så jag har sovit hemma hos Emelie. Igår kväll stack vi hem till mig och åt pizza med min fam haha mysigt! Så idag blir det gymmet haha. Nu ligger jag i hennes säng som btw är lika lång som mig på brädden... Gött. Kollar på massa gamla saker haha dagböcker mm kan vara det roligaste på länge. Haha inte så mycket mer att skriva om för tillfället. Haha. Love..

my room is clean :)

Dagen har varit helt okej :) började med ett effektivt kundpass. Tog tre kunder idag haha stolt tjej!! Sen småfföretagande. Dock blev det lite krångel där men det fixar vi! Hade ingen natur i dag så åkte hem och åt och efter det så blev det en power nap på soffan ;) Efter en välbehövd sovstund ringde Rebecca och frågade om jag ville ut och gå så vi tog en power Walk runt skolan :) sedan dess har jag städat mitt rum vilket också var välbehövligt! Dey såg ut som ett bombnerslag.. Så det är skönt att ha gjort det. Nu sitter jag i mitt rum med massa tända doftljus och ska snart gå och lägga mig! I morgon är det praktik och jag ska äntligen få träffa Emelie!! YEEEY! Godnatt! <3

vad hände?

Oooooooch där försvann hoppet om att sommaren va påväg.... VADÅ SNÖ!? För en vecka sedan så gick jag runt i jeansjacka och nu snöar det!? Nä nu byter vi samtalsämne innan jag börjar gråta ;)
Jag har i allafall fått för mig att jag ska börja kolla på bigbrother haha så nu ska jag in och kolla de sju senaste avsnitten (Y)
Ikväll ska jag inte göra någoting. Det är min vilodag i dag... sjukt rastlös!! Så det lär ju bli en hel del bloggande och kanske lite ny design.. vi får se.
Love..

glömde några!



Hahah kärlek!

Gamla godingar!



Hahaha nostalgi!

STOPPA KONY!



Sprid vidare människor!!!!

lite sköna bilder!


















miss you!

En vecka utan min bästa vän! Helt seriöst Emelie wiberg nu hoppas jag att du proppar i dig alla möjliga vitaminer och piller för att bli frisk!!!!

Dagens

Byxor: Gina tricot
Blus: ajlajk
Sjal: FAV

Nu tänker vi på beach 2012 people!

Nu har jag kommit hem från min träning för dagen. Även ätit en nyttig middag. I morgon väntar ett gympass och förhoppningsvis ett shabam pass (stavning). Nu är jag på G asså.



Ser sjukt äckligt ut men det är faktiskt yummie! :)
Nu är det gossip girltime!
Love..

Ge mig sommar!


Helt underbara sommarlåtar! De två första låtarna väcker sommarminnen från både förra och sommaren innan det. Hoppas på många minnesvärda händelser den kommande sommaren.  ÅÅÅh orkar inte med mer vinter nu. Jag är alltid jättedeprimerad under vintern haha det händer inget kul då förutom nyår..
Nu ska jag gå till sången så ni får ha det så bra så hörs vi sen!
Love

idag blir en bra dag

Idag känns det som att det blir en go dag! Jag är på riktigt bra humör och som ett pluss så slutar jag om en timma! Retad att jag har slutat så ska jag på sången och sen till gymmet med Amanda! Underbart! Nu ska jag ha no så jag skriver sen! <3

dålig uppdate idag!

Förlåt för dålig uppdate idag!! Försökte blogga från min dåliga telefon förut i dag men det ville tydligen inte fungera... Idag har varit som alla andra dagar.. Upp, träna skola kungsmässan, sista gardasilsprutan, hem, äta och till sist gossip girl! En kortfattad version utav min dag! Nu ska jag sova. Love!

godnatt goingar! Hoppas att alla har haft en lika bra dag som jag!

Love!

Happy moments





image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Teenager post #

Sitter här och småskrattar för mig själv..










# 4 mars

Idag kommer bli en bra dag!
Kom ner till dukat frukostbord idag igen.. älskar doften av nybryggt kaffe på morgonen! och nu ligger jag i soffan med datorn i knät och bara lever livet. Om en stund ska jag ut och springa igen och sen ska jag och min syster åka hem till kungsbacka igen. I morgon är det skola och vi börjar halv ett så ska troligtvis till gymmet innan vi börjar :) just nu leker livet och då undrar man ju när det ska hända något som förstör allt det bra.. Aja varför tänka på framtiden när man kan leva i nuet :D
Love..

that's some scary sh't!

JAA igår såg jag paranormal activity 3 och resultatet utav det var att min puls var uppe i 180 under heeela filmen och halva natten.. så för er som gillar skräckfilmer så rekomenderar jag den! Det finns även en annar skräckis som jag inte vågat se än och kanske inte vågar se alls haha den heter the devil inside.. Här är trailers på båda två.




NIIIICE!

snyggare än någonsin!


Damn boy!

Inte så j*vla illa :D


Hahaha yeye! Ute i solen och lever livet!

outfit


Tröja: Holebrook
Byxor: Ginatricot
skor: Primeboots

vår!

goaste morrgonen på länge! Vaknade utav skratt ifrån mina två småsystrar.. Åh.. va mysigt..... men jag tycker det med tanke på att jag träffar en utav dem en gång i månaden så är det väldigt gosigt! Efter det så tog jag på mig myskläder och gick ner till frukostbordet som redan va dukat... LYX! haha.. Efter frukosten bestämde jag och pappa att vi skulle ut och springa så det gjorde vi det va goaste löprundan på länge! helt underbart, solen sken och det va sådär varmt fast ändå kallt..... haha. Nu har jag suttit med facebook ett tag och ska snart gå upp och ta en varm dusch. Sen ska jag gå ut och sätta mig i solen med en kopp kaffe och bar njuta av vädret! Wonderful. ♥
I kväll ska vi grilla för första gången i år! ÅÅÅÅH va lycklig jag är just nu :D
Idag plockar vi fram den stickade tröjan, svarta jeans och primeboots som outfit, bild kommer senare :)
Love..

RSS 2.0