Veckans nytt!


Sense Mössa :D

Gant Jacka :D

Idag hade vi klassfoto i skolan och ja det var väl som alla andra skolfoton stelt och awkward.. Efter skolfotot åkte jag hem för att jag kände mig dålig. Har legat i min säng med en kopp mint och choklad te hela dagen. Men i morgon blir det skola igen :D..  Tur att man har dessa töntarna! (Emelie tog bilden så hon är inte med)

Nu ska jag gå ner och äta!

Snyggaste ringen någonsin!

Luce silverLuce silver

Denhär ringen är troligtvis den snyggaste jag har sett någon gång! Detta är månadens vill ha sak!!!!
Här kommer fler bilder på snygga smycken!

Doriane
Agrican
Abella

Hothothot!

from sweet 16 to sweet 17

Yeey 17 år fyllda i helgen GÖÖÖTT BARA.. ett år kvar till friheten!
Just nu sitter jag och pluggar matte B vilket inte är det lättaste ... Aja jag tänkte lägga ut dagens låt!

Jag ÄÄÄLSKAR denhär låten den är galet go!!!

# 15 september

Just nu sitter jag kvar i skolan och väntar på att tiden bara ska gå fortare!!! jag har suttit kvar här sedan halv tre och gjort NADA! Jag väntar på att min sång ska börja så att den kan ta slut så att jag får åka till karin och segla :)) I går va jag på ansikts behandling!!! Det skönaste jag har gjort någonsin och nu är jag mjuk som en babyrump! I morgon har jag praktik och sen åker jag till farmor och farfar WEEEE! Mysigt att få träffa dom igen tycker jag jag kommer även träffa min kusin och min pappas familj där :D mysimysi.

Yeey nu är det BARA 10 minuter kvar tills jag får gå här ifrån :DDDDD


Lite insperation








Rompopopom Man down!

Sitter i datasalen med Emelie och väntar på att matten ska börja!
see ya!

Waris Dirie...

Eller Desert Flower som Namnet betyder i Somalia blev omskuren när hon var tre år gammal. Jag har nu suttit och tittat på hennes självbiograf. Filmen heter Desert flower och jag tycker att ALLA borde se den! Den går inte att beskriva.. SE DEN!!!!!

 

Trött tjej

Idag är jag galet trött av någo konstig anledning...
Igår hade jag praktik hela dagen och en timma innan jag slutade så kom Emelie Wibban till salongen och höll mig sälskap. Efter praktiken åkte vi hem till henne och åt och sedan åkte hon på träning och jag stannade kvar hemma hos henne och fixade mig lite och kollade på film osv. Efter en timma kom Emelie tillbaka och fixade iording sig snabbt. Efter detta tog vi moppen ner till tåget för att åka in till stan och ta en fika med Nikki. På tåget träffade vi två killkompisar till Emelie som också skulle in och fika så vi gick me dom. Efter ca 30 min på cafét hade fyra pers blivit ca 10 pers :D rektigt trevligt. Kvällen bjöd på mycket skitsnack och en del skrattanfall! när klockan blivit ca 23:30 bestämde vi oss för att åka hem så jag, Emelie och de två killarna som vi va med först + två till gick och satte oss på tåget. Efter en kvart med med underbar musik i öronen var vi framme. Vi sa hejdå till kollarna och jag och Emelie åkte hem och la oss. Tack för goaste kvällen på länge!
Just nu sitter jag och kollar på gamla bilder! OOOH GOOD 
Snygg hårfärg... eller? :S

Rödhårig har man ju också varit.
Nutid

Nu ska jag fixa mig iordning för kräftskiva hehe ha de!


 

tja bror!

Ojsan här va det tyst...
kanske ska börja blogga lite igen. Det har inte hänt så mycket i mitt liv Idag har jag haft fösta dagen på elevsalongen i dag och det va riktigt kul!
Jag skulle ha seglat idag men det sket sig för att Karin blev sjuk så nur blir det hem och städa och sen sova.
Just nitter jag som vanligt i datasalen med Emelie wiber och lyssnar på When I held ya med Moa Lignell asså shit den tjejer kan både sjunga och skriva låtar!!! Jag får rysningar! Men helt seriöst vad är grejen med Electropop??? kan någon berätta det för mig så skulle jag bli väldigt glad.. Men nu ska ja åka hem! Ha de!

RSS 2.0