<3

Påväg hem från stan nu! Har haft en helt underbar dag! Först träffade jag Kajsa och tog en fika i stan med henne efter det så va jag på teorilektion där jag träffade Tom och Nikki och nu har jag varit i stan med bästa Emelie och Emilia! Sjukt trevligt att få träffa lite folk nu efter två veckors hårt arbete! I morgon är det sista dagen och jag längtar så mycket till helgen!
Tänkte bjuda på lite sköna pics också haha ;)

Ledig idag

Helt underbart! Idag har jag haft en go sovmorgon och nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sen åka in till Kungsbacka och träffa Kajsa :)) så det känns som att det kommer bli en bra dag! :)) ha det bra :)

Dags för jobb igen!

Nu är det dags att åter igen sätta sig på en buss och åka ner till Falkenberg! Kommer hem klockan 23:30 ikväll och då är det bara att gå och lägga mig! Kommer vara helt slut!! Så nu ska jag passa på att ta en liten powernap på bussen! ha det bra!

Mys

<3

I väntan på tåget

Nu sitter jag här i kållered och väntar på tåget för att ta mig till Kungsbacka och möta upp min kära mor! Vi ska till kungsmässan och fixa lite och efter det blir det åka hem och fixa sig för art åka hem till bästa Fredrica som fyller år. Så har fullt upp hela dagen!!
Haha ha det fint!

Grattis min fina!

RSS 2.0