# 27 juni

I går kom jag hem ifrån glommen och idag är jag i skåne! Jag har inte gjort så mycket annat dessa fyra dagarn. Slappat och rest :D Tänkte dra till med en dagens outfit. 
 

stickad tröja: USA
Tunika: Tara
Skor: Nuntucket
Armband: Sisters, CC
Solisar: Aldo

Nu ska jag gå ut i solen ett tag men ni får ha det bra så länge!

som musik i mina öron

Nu de senaste två dagarna är jag inte har bloggat har jag varit ute på öarna hos min kusin och min farmor och farfar. Det har varit riktigt mysigt faktiskt. Vi har seglat och shoppat och jag har klippt min kusin och en massa mer. I morgon skajag upp klckan 05:00 för att åka in till stan och jobbal, efter det ska jag och Rebecca åka med några kompisar till deras sommarställe över midsommar så nu måste jag packa. Ni får ha det underbart och jag lovar att skriva snart.

Spring 2011

LYCKA ♥

In this california king bed

OJOJ här va det tyst........ Men nu jädrans ska här bloggas! Idag har jag jobbat hela dagen och jag är helt utmattad efter det. Har precis legat och gråtit till filmen Why did i get married too? Den är inte den sortens filmer som jag brukar kolla på men den va faktiskt riktigt bra! alla som gillar lite tragiska filmer men ändå inte för tragiska ska se denhär filmen!
Nu ska jag äta men jag lovar att jag skriver snart igen!
Je t'aime ♥
RSS 2.0