Nytt i garderoben!

Essie nagellack båda för 179:-


Sjal från F.A.V 299:-


Den efterlängtade Forrest & bob ringen! 299:-


Body butter från the body shop 175:-


Vanliga svarta jeans från Gina tricot 499:-

Love.

XXX

Trött, sliten och mätt tjej här! Nu efter allt julefirande känner man sig rätt så sliten... Så imorgon ska jag in till gymmet och bränna bort lite utav all julmat! Efter det ska jag hem och fixa mig för att träffa Amanda! Det va längesedan jag hade girltalk med den tösen så det ska bli riktigt mysigt!! Sen på tisdag ska jag Emelie och Amanda på julrean!! Yeeeey Äntligen haha då ska jag köpa min Forrest & Bob, ett par svarta byxo, ett par lösögonfransar mm.. Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp till gymmet i morgon!!
Love.

Oj bilden på örhänget laddades upp två gånger... Upsi!

Julklappar!!!

Tack för alla superfina julklappar!! I morgon åker vi och firar jul med mormor och massa andra! Myspys!
Just nu sitter vi och kollar på gudfadern 3 :)
Hoppas att alla haft en underbar julafton!!
Love.

Dagens första julklapp!!

Snyggakillen kalendern och två hundra kr på kungsmässan!!!

(Plast)Granen står så grön och grann i stugan!!!

Chillar lite bah!

Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att alla jultraditioner ska börja, åååh va jag längtar tills i morgon!! Jag äälskar julen eftersom allt och alla blir så mysiga!! Och för att det blir sjuuuuuk rea hahahah ;)
Oj nu ropar dom där nere!! Dags att klä granen!! :D

Nytt i garderoben!

Kofta i chiffong från ajlajk 600:-
Svart halsduk från bikbok 200:-
Svart glittrig ögonskugga 90:-
Btw ser allt mycket bättre ut än de gör på bilden längst ner haha!

Godnatt people!

All natural!

Nyårs outfit!

Kommer troligtvis ha på mig det här på nyår men det är inte säkert...

Snyggaste ringen från forrest & Bob!

Oh what a wunderful day!

På väg hem till mig!

Dagen

I morse vaknade jag hemma hos Emelie! Gårdagen jättemysig! Först hade jag praktik och efter det kom Emelie in till stan och vi bara gick runt och kollade på kläder och lite julklappar och sådant.. Efter en stund så mötte vi Julia och Elin.. Mycket trevliga tjejer, efter det så åkte bibel till Julia och fixade oss lite för att sedan åka till fotbollsnatta. Där träffade vi massa trevligt folk och fick många Goa skratt! Efter det så åkte vi hem till Emelie och gick och la oss.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har haft konsert på aranäs men annars inget.. Kom hem och då hade mamma varit och köpt thai till mig och mina två bröder sen åkte mina päron på fest.. Så nu ligger jag här i soffan med ipaden i knät och kollar på Harry Potter och bara njuter av livet.. Haha! Ska snart kolla på Jersey shoore yeeey!
Love..

Jag just nu

My pretend sister

Idag ska jag träffa Fredrica och ta en fika :) Efter det ska jag hem och plugga matte! UHU jag har ju nationella prov i matte B på fredag och jag är så nervös så jag tror jag kissar på mig!!!!! Vet inte vart jag ska ta vägen!!! :(
Men men nu väntar en välbehövd mattelektion.
Ha D

True love

Hejsan alla underbara människor! Just nu sitter jag och kollar på filmen à cinderella story som är en utav mina absoluta favoritfilmer! idag har jag åstakommit många bra saker... Jag har stått på made by Kungsbacka hela förmiddagen, sedan åkte jag hem och pluggade matte. Nu har jag precis slungat min mammas hår och ja som sagt nu sitter jag i soffan och softar hund med filmen framför mig och ipaden i knät. Har på känn att det kommer bli ett bra slut på kvällen. Love.
RSS 2.0