We ♥ it





Tumblr_ltv1dfm9v01qezy13o1_500_large



.

something good






Love..

TODAY

Just nu ligger jag och gosar ner mig under mitt varma täcke och tänker på dagen som varit. I morse mötte jag Emelie på stationen och vi gick till skolan tillsammans båda lite smått taggade inför kundpasset första lektionen och det blev ju inte bättre utav att jag hade vaknat på HELT fel sida. Jag fick en kund med det tjockaste håret i världshistorien, hon ville ha en lite höstigare känsla på det så jag fick med andra ord göra folieslingor.. Det gick bra men tog en väldans tid. Efter frisören hade vi projekt och företagande vilket är rätt så kul så jag klagar inte. Efter skolan följde Emelie med mig till sången och sen stack vi in till stan en stund där vi köpte lite hallooooween grajor. I stan träffade vi även Rasmus som vi hjälpte med att köpa skor. Sedan åkte vi hem och hemma väntade thaimat och robinsson. Underbar dag!! I morgon har jag praktik och sen får vi se vad som händer. Love.

# 24 oktober

Idag börjar vi dagen med matte med Dorris... Åh vad jag längtar! Jag slutar i skolan klockan 12 i dag och då blir det först gym och sen shopping med Amanda. Igår va jag på Johnny English med Adam, Alex och Emelie! Bäst va det! Filmen va den bästa på länge jag skrattade så jag grät. Men nu ska jag jobba matte! Love.

Godnatt fuckers

ZZzzzZz

Snark

Vaknade precis utav att det vibrerade på skrivbordet. Med andra ord så hade jag somnat sittandes med ansiktet i händerna framför datorn. Aja det är bara till att fortsätta plugga försäljning och service (YYYYY)

UHUHU

Nu ska jag snart sticka till bussen. Jag ska ta spruta!!!! usch, jag har inte svårt försprutor men denhär sprutan gör väldigt ont! Det är gardasilsprutorna jag snackar om, det är min andra spruta nu och alla som har tagit den säger att den första är den som gör minst ont.. Jag som tyckte att den va hemsk!
Önska mig lycka till!
Love.

Kärlek vid första ögonkastet



Go vecka!

Magnus Betner



Åh Amanda tack för att du visade detta för mig och gjorde min dag!
Magnus Betner in my ♥

# 17 oktober

Suck! Nu har jag suttit och pluggat försäljning och service hela kvällen och jag är helt slut! i
Förövrigt har dagen varit bra. Vi slutade klockan 12:00 och då gick jag och Amanda till gymmet en timma. Efter det åkte jag hem till min mor som jobbade hemifrån i dag om ni vill veta............. Känner att jag har lite skrivtorka :(
I morgon ska jag till tandläkarn och sen ska jag antagligen gymma med Fredrica.
Nu ska jag sova,
Love.

bedtime!

NU är det dags att sova efter en lång dag på gymnasiemässan!
Love!

# 11 october

Hej goingar! Dagen har varit helt underbar. Började med att jag och Emelie stog på gymnasiemässan där vi även träffade Kim som vi senare åt lunch med (en utav de roligaste luncherna i hela mitt liv ) efter gymnasiemässan gick jag och Emelie till arkaden där jag köppte ett par nya jeans. Sedan åkte jag hem och fixade mig lite för att åka in till Scandinavium tillsammans med Rebecca för att kolla på Frölunda som vann med 3-2 mot A.I.K, helt underbart! När vi satte oss i bilen för att åka hem satte vi på sportkanalen på radion där det var Sverige mot Holland och här vann även Sverige med 3-2 :D underbar dag och nu är det dags att sova och tagga till för ännu en dag på gymnasiemässan tillsammans med Emelie :) Love.

Bedtime

Trött Clara + nybäddad säng = perfect match. Godnatt! Love.

Sheckar in i sängen!

Godnatt världen nu ska jag sova. Har galen träningsvärk så vi får väl se hur det blir med att komma upp ur sängen i morgon.. Som sagt tredje dagen är alltid värst :) ....... Love.

My twin ♥


min tvilling är trött. Haha gosis!
Love

I morgon är en ny dag

Nu går jag och lägger mig! Galet trött efter en låång dag.. Började med en ganska aggressiv morgon men jag hade tillräckligt med tid för att bli nöjd med min outfit! :) halvsprang till bussen men fick ändå vänta i nästan 15 minuter.. Bra där Clara! Men i alla fall så när jag kommer fram till busshållplatsen så är den full med dagisbarn.. Bussresan blev ju sådär eftersom jag hade ett dagisbarn som satt bakom mig och sparkade mig i ryggen och ett som stod och höll i sig i mitt ben. Menmen sånt är livet. Jag hade matte idag också och det gick bra... Eller? På gymma hade vi zumba och det är troligt vis det roligaste jag någonsin har prövat på. Efter skolan gick jag med Emelie till kungsmässan för att fixa lite stuff och sen kom min familj och hämtade mig och vi åkte på släcktkalas. Nu är jag så trött att jag till och med missade ett avsnitt av jersey shore!!! Och då är jag trött! Vill skicka en kryahälsning till finaste Amanda källman som ligger hemma med halsfluss. Tänker på dig vännen! Nu ska jag sova! Love.

# 2 october

Klockan är nu halv tio och ag ligger helt död i soffan och kollar på sex and the city efter en lång dag på jobbet.. Helt slut! Men i alla fall så är jah lite smått avis på Carries garderob!!! Och på hennes kläder!! Det va bara det jag ville säga :) Love.
RSS 2.0