Oh happy day!

Idag är det en bra dag... Börja med att komma till skolan halv nio när vi började tio.. Har en vagel på ögat som gör as ont så jag kan inte ha linser så jag går runt och ser ut som en nörd i skolan i dag! Men aja bra dag och så...
Men annars är det as fint väder ute och det är fett varmt och det är väl typ det som är bra med dagen! :D HAHA sen ska jag börja packa inför London YEEEEHH! men nu ska jag gå och köpa mg en kaffe.

Je t'aime ♥

Goodmorning sunshine!

Idag blir en bra dag! Nu har vi webbdesign och jag tycker faktiskt att det är riktigt kul! Efter det har vi längsta håltimman och eftersom jag vaknade med ont i halsen så blir det inget gym för mig i dag :/ Men efter håltimman så kommer sara och så ska jag fixa hennes hår till studentbalen. Jag kanske lägger ut en bild sen :)
Igår var jag inne och kollade lite på bikinis på Victoria's Secret och till min fasa så märkte jag att butiken inte finns i London!?!?!?!?! Vad är det om? så det blir altså ingen bikini där ifrån :'( Men det blirväl nånting annat istället då antar jag hehe!
Nu är det ju inte långt kvar och när jag har kommit hem har jag en massa bilder till er :D
Nu ska jag göra lite webdesign.

Je t'aime ♥

Love me until I die

Idag har vi haft zumba på idrotten och det var den roligaste träningsformen jag någonsin provat och man känner inte ens att man tränar :) innan det så var jag och tjejerna på espresso hous och tog en kaffe och där handlade snacket Johnny Depp!


Hur snygg är han inte!!!!

Idag ska jag på kör kurs, äntligen! Det ska bli grrrymt skönt att bli av med det. Sen är det bara alla papper som ska komma sen så får ni stanna inne gott folk för sen ska jag ut på vägarna ;)
Nu ska jag och Amanda gå och tjocka oss på adéles
Ha d!

NIKKIIIIII ♥

Idag är jag med Nikki och vi ska snart baka bullar och sen ska vi äta dom och dricka te :) Men just nu sitter nikki och förhör min syster. Nu ska vi gå och handla saker till våra bullar. lägger ut lite bilder sen. Nu kör vi! :D

Je t'aime ♥

Jag vill bara ha just dig!

Idag är jag på väldigt bra humör och jag har redan nu fått mig dages skrattanfall haha tack Nikki! Det blir ingen segling i dag heller pga blåsten :( men jag börjar nu jag hör av mig senare!
Je t'aime

Me ♥ you

Jag har inte varit såhär trött på länge. Jag känner mig jätte hängig och vill bara ligga i sängen och sova bort hela dagen! Idag fick jag reda på att jag kommer dö på lördag klockan 19:00...... WTF är det för crap talk? Nån bibel gubbe som tydligen spåt ut att jorden kommer gå under nu på lördag?.... Jaja vi får väl se hur det blir med det :P Senare ska jag in och dansa, har dansuppvisning på lördag och hinner förhoppningsvis hem innan jrden går under för att söga farväl till mina nära och kära... HAHA vilket skämt!
I dag hade jag nationella prov i matte A och det gick förvånadsvärt bra. Slutade klockan 10:00 och sen gick jag och Amanda till gymmet för en kort stunds träning. och efter gymmet åkte jag hem och där har jag stannat sedan dess. I morgon ska jag segla om det inte blåset för mycket som det antagligen kommer göra... :( hatar blåst!
Men nu ska jag packa inför dansen så ni får ha det underbart så länge så hör jag av mig i kväll :D

Je t'aime♥

Mysis

Kom på att vi bara har en lektion i morgon... jag börjar halv nio och slutar 10 jag kommer altså vara hemma runt halv elva i morgon igen..... yeeey! Med andra ord blir det gosekläder i morgon! och sen nör jag kommer hem blire film och gurkstavar :D haha nu ska jag på date med min kudde så ni får ha det underbart!

(Y) ♥

Hellooo

Nu ska jag snart gå och köpa mina efterlängtade ballerinaskor från KMB :D Jag har gått och dregglat efter dom i snart typ 4 månader och äntligen! Emelie sitter och nördar City ville som vanligt och det är bara det som hindrar mig ifrån att springa bort till kungsmässan i regnet! hehe!
Efter skolan ska jag hem till Emelie en stund och sen ska jag åka och segla :D
ni får ha det bra snyggingar så hörs vi i kväll!
Je t'aime


Sweet dreams!


someday you will be mine

Nu är frisörprovet avklarat! känns underbart, så nu har vi bara mattenationella kvar. Idag ska jag fixa pass till London efter som vi åker snart! Ser fram emot lite shopping utanför Sverige! I morgon ska jag åka och segla med Karin och det ska vi även göra på torsdag! Det är gryyymmmmttt! I LOVE IT.
Nu ska jag kolla på lite klänningar och så inför skolavslutningen så ni får ha det bra!
Tjing! ♥


Hello my dear

Idag har jag inte gjort så mycket intresant, Jag har jobbat och med tanke på hur trött ja var så har det aldrig varit så jobbigt att gå upp och jobba! Efter jobbet åkte jag hem och åt lite får att sedan ta mig in till stan och dansa. Just nu sitter jag och pluggar klippterminologi... :D JAAAA va roligt ... men men vill man bli frisör så är det väl sånt här man ska plugga då. Ikväll tänkte jag kolla på Camp rock 2! I ♥ Disney! Till sist ska jag bestämma kläder för i morgon med, om ni bara visste hur lång tid det tar för mig att bestämma kläder på morgonen.
Men nu ska jag återgå till plugget.
Ha de underbart!

See you in heaven








LIPSTICK!

Satt och kollade melodifestivalen med Fredrica och helt plötsligt var det vi som var på tvn!

Titta där är vi ju!
snyggare än aldrig förr! HAHA!
men jag har ju inte bloggat  på länge nu och vill be om ursäkt för det! Men jag och Karin va i allafal och seglade i torsdags och nu har jag galen träningsvärk i helabenen! Men nikan ju kalla mig mästerseglarn nu ;P Ska dit på torsdag igen och jag läääängtar!
Nu ska jag sova!

Mycket att göra!

Har varit ganska stilla ett tag nu och det kommer det att vara ett tag till. Jag har väldigt mycket i skolan nu så jag kommer inte att ha tid att blogga. Jag vill att arbetet ska vara så bra som möjligt men inte perfekt för vem orkar vara perfekt. Men Jag kommer igång nästa vecka igen! Kom tillbaka då :D  

RSS 2.0