I know I want it!

I WANT!!! Så snyggt.

Hiss och Diss


♥ Vitlöksbröd
♥ zara shop online
♥ Ljusgult nagellack
♥ Sommartid


♦ Spel invites på facebook
♦ tre timmars håltimma
♦ Bad hairday

Today I don't feel like doing anything

Hej bloggen!
Idag är jag helt slut! Har värkligen ngen ork i kroppen! Vill bara krypa in under täcket och kolla en mysig film och dricka te! hade inte suttit fel.

Nada to do

Hej bloggen!
Just nu sitter jag helt själv i mitt nystädade rum... Vet inte vad jag ska göra i kväll :( blir väl till att kolla film eller något. Är verkligen inte sugen på att bara sitta hemma hela kvällen! Btw förlåt för att jag ine bloggat på några dagar men jag har inte haft orken att göra det :/
Va på CC i går med Amanda och hittade en jättesöt långklänning som jag kanske ska köpa om den finns kvar efter Londonresan. Längtar något kopiöst! Vill åka NUNUNU!
Nu ska jag kolla första filmen för i kväll och det får bli bring it on hehe.
Ha de G
Xoxo C ♥

Mongot Emelie Wiberg!

Hej bloggen!
Ville bara säga att Emelie Wiberg är ett mongo. Tur att du är söt hahaha ;) ♥ Sov hos henne i natt. Kollade på en gaaalen film, Emelie pluggade medens jag städade hennes rum ;D Mycket trevligt.

Sweet dreams

Hej bloggen!
Nu går jag och lägger mig efter en tung dag med engelska redovisning, Begravning och städning utav mitt rum. Känner att jag inte mår så jättebra efter allt som har hänt i dag. Vill bara sova och starta om på nytt i morgon.
Godnatt Sverige ♥
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Damn, what I'd do to have you here, I wish you were here!
R.I.P

Hiss och diss

Hej bloggen!
Här kommer dagens hiss och diss.
♥ Vänner som bryr sig :D
♥ Vattenfast mascara!!!!
♥ Conor Maynard <3
♥ Superstylisten Jonas!
♦ Begravningar!
♦ Folk som inte fattar att man behöver dem!
♦ Att sakna kärleken!

AAAJJJJ F*ck!

Hej bloggen!
Jag gick precis in i min dörr...... F******n va ont de gjorde! Varför skaffade vi inte dörrar med runda kanter! Nu har jag äntligen köpt mina palladium! Och dom är superduperawesomesnygga! ;) Passar perfeckt till morgondagens outfit! :D Va på sången förut och det va väl trevligt :) Men nu ska jag plugga
AUREVOIR ♥
Saknar mitt hår!!! :'(

21 mars

Hej bloggen!
Idag är jag både trött och pigg på samma gång :S lite confusing... Hehe Nu har vi en liten håltimma så jag tänkte börja på min engelska redovisning. Efter skolan ska jag till kungsmässan och köpa palladium. Det får bli militärgröna. Blev ganska övertygad efter ett gulligt sms som jag fick utav johanna i går haha. ;) Nu ska jag plugga.
Over and out!  ♥

Vill åka NUUUUUU!

Kan det bli bättre?

Hej bloggen!
Nu sitter jag i mitt rum efter en mysig kväll tillsammans med min mamma. Vi har kollat på flickan som lekte me elden och druckigt vitt te :D Det ända negativa med kvällen var att jag inte har sett den första utav SStig Larsson filmerna så jag fattade inte så jättemycket ... men det var mysigt i alla fall! Glöm nu inte att skriva vad ni tycker om skorna! Jag måste verkligen ha hjälp!!!!
Nu ska jag sminka av mig och ta på mig nattkläder och gå och lägga mig. I morgon blir det en heldag med frisör! :D
Xoxo C

Home

Hej bloggen!
Nu har jag kommit hem ifrån pappa. Har varit en mycket mysig helg med familjen där nere så tack för det! Idag har jag varit ute och gått ca 5,5km i det fina vädret. och efter det har jag suttit på ett tåg i ca 1,5 h. NU börjar snart wallander så ska gå nu. Tjingtjing :D

Can't decide

Hej bloggen!
I morgon ska jag köpa palladium och det står emellan dessa färgerna.
Kan inte bestämma mig. Vita är otroligt snyggt men även lite tråkigt eftersom att alla har vita skor. Den gröna är också snygg men kanske inte passar lika bra till allt...... HJÄLP MIG!

Jag fäller en tår

Hej bloggen! Vaknade precis och kollade ut genom fönstret och till in fasa hade de snöat typ en dm!!!!!!!!! VA HÄNDER MED VÄRLDEN!? Om man ska se det från den ljusa sidan så har vi ju tur som inte bor i Japan! Mem i iallafall jag är väldigt ledsen nu bara så att alla vet! Nu ska jag fixa mig. Over and out!

Lycklig

Hej bloggen!
Dagen har varit bra. Började med bio med skolan och sen gym tillsammans med Amanda! Åh va vi e grymma!!!! Efter detta åkte jag hem och kolla lite på tv men efter en stund fick jag panik och tog på mig träningskläder för en stunds hopprep (Y) I morgon ska jag åka till min kära pappi ♥ Har inte träffat honom sedan i februari så jag läängtar!!! NU ska jag packa!
Xoxo C♥


I love Connor Maynard!

Hurtiga jag

Hej bloggen!
Nu sitte jag i soffan och pustar ut efter en underbar joggingtur tillsammans med Kajsa! Det var grymt sköntatt få komma ut och röra på sig! och det var mycket trevligt att få snacka med Kajsa lite :) Nu ska jag snart hoppa in i en varm go dusch och sen ska jag plugga lite matte. Ser ut att bli en bra kväll och allt tack vare att solen kom fram idag att det känndes att våren och sommaren är på väg.
Grekland 2010
xoxo C ♥

Outfit


Accessoarer
Over and out! ♥

15 mars

HEJ bloggen!
Just nu sitter jag och njuter över att det är goingväder ute och att vi har goingdag i skolan! Sitter i datasalen med goingarna Emelie, Amanda och Nikki. Ikväll blir det going gym och sen going tv hihih nä nu räcker det med going!
Nu ska jag snart ha samhäll och sen slutar jag!!! :D
xoxo C

This is how I do it

Hej bloggen!
Nu är jag äntligen klar med datakunskapen och idrotten och allt gjorde jag på en kväll och jag känner mig så himla nöjd! Dessutom så känner jag mig säker på matten tills på onsdag. Jag känner att jag har flyt ;)
Tisdag, onsdag och torsdag slutar vi klockan 11:00 och på fredag klockan 12:30. Livet leker!!!!!!! I morgon ska jag förhoppningsvis träna tillsammans med Amanda, men vi få väl se hur det blir. Antingen blir det gymmer eller också tar jag på mig löparkläde och går ut och springer. Grymt bra idé måste jag säga :D men nu ska jag sova. Godnatt gott folk!
Over and out! ♥

14 mars

Hej bloggen!
Sitter med mitt lilla crew vid datorerna i korridoren. Är galet trött och nu ska vi snart börja på en ny klippteknik.. Känner att så fort jag sättermig ner så håller jag på att somna! :S så ikväll blir det plugg och sen somna i soffan (Y) Hejdå nu orkar jag inte skriva mer hehe (a) over and out ♥

...ZzzzzZzzZzzzz

Hej bloggen!
Är nog den tröttaste människan på jorden! Så nu ska jag sova Godnatt ....zzzZZZZzZZZ!♥

Tävling: Creations by Hannah

Du hittar hennes blogg HÄR!

13 mars

Hej bloggen!
Har kollat på the last song igen... Det blir alltid likadant, jag sitter för mig själv i mitt rum och gråter ögonen ur mig men det är skönt att få göra det någon gång ibland. Om ca 50 min börjar solsidan och sen Wallander. Måste säga att söndagar är både den värsta dagen i veckan och den bästa, bara för att det är Solis och Wallis haha.
Just nu sitter jag i min säng i sovkläder och glasögon och en trulls på huvudet och jag känner mig så fruktansvärt snygg..... är sägert helt svart under ögonen också men vi gillart!
Dagen har varit bra vaknade klockan sju utav min klocka och då var det dags att åka till jobbet tillsammans med Karin så vi packade our stuff och tog en macka i bilen. Efter jobbet åkte jag till dansen och efter det blev det film. Hehe somnade i Bellsa pappas bil (a) någon är trött. Hehe men nu ska jag äta middag.
xoxo C ♥

♥ Going Karin! ♥

Hej bloggen!
Jag och karin hade jättekul med min webbcam haha!
wwweeewweeee
Craaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyy! <3
Over and out!♥

♥ Getting ready ♥

Hej bloggen!
Just nu sitter jag framför min spegel och gör mig redo för att åka in till sången :) Ska bli trevligt!
Ska snart dra till Rebecca :)
Igår målade jag naglarna för er som vill veta... haha  kände för en liten färg glick så det blev en grön-blå färg från Deped.  Lite annorlunda men grymt snyggt enligt mig.
Nu ska jag dra!
Over and out ♥

♥ Tack och hej ♥

Hej bloggen!
Skriver sista inlägget för dagen! Klockan bara sprang iväg och nu är klockan 02:55..... opsii!
Ska ta och sminka av mig och lägga mig i min nybäddade säng. Finns inget bättre! I morgon blir en kul dag! Ska sjung, träffa Rebecca en liten stund efter, 17:30 kommer Karin som ska sova hos mig och det blir massa kul :DD Så nu ska jag sova!
Godnatt på er ♥

♥ Ja, vad jag e glad! ♥

Hej bloggen
Jag fick starta om från början för att den började krångla utav någon konstig anledning....
Segt!
Over and out!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0