someday!

                                                                        Hej bloggen!
Idag kom jag hem från skolan vid halv 12 nån gång och det va superduper gött ;) satte mig vid tvn för att kolla på prins Williams bröllop en stund och sen åkte jag och åt. Med andra ord har jag inte gjort så mycket i dag men de e så de ska vara. Nu ska jag kolla på klamourama och dricka te :) kan livet bli bättre ;) I'm happy!

Hell yeeah!

Hej bloggen :)
Idag är det en underbar dag! Slutar typ 11:00 oc börjar 10:00 AWESOME!
Nu ska jag ha lektion! Over and out! ♥

It's a new day!

Oh, what a beautiful Mornin. Oh, what a beautiful day. I've got a beautiful feelin. Everything's goin' my way.





be yourself


Forever and always

Oh, and it rains in your bedroom, everything is wrong. It rains when you're here and it rains when you're gone. Cause I was there when you said forever and always




Just move it

Hej bloggen! Idag har jag varit på just move it där två utav mina kompisar va Me! Och jag kan inte säga annat än att Sara och Emma owned the stage! Damn Asså haha! Förlåt att jag inte har bloggat men det har varit lite fullt upp med att ligga och steka i solen osv. Min dator har gått sönder nu Me så jag vet inte vad jag ska göra!!! Kommer inte att få tillbaka den på ca TVÅ VECKOR!!! Och som om inte det vore nog så är min telefon SPÄRRAD! Så nu är jag helt och hållet socialt handikappad....:D Men nu ska jag gå ner och äta. Ha det G

Disney

                                                                      Hej bloggen!
Just nu sitter jag óch lyssnar på en massa goa disneylåtar och jag och Rebevva sitter och sjunger med så vi kommer nog inte ha någon röst i morgon .... :D  Aja de e värt! I mo mitt pass inför london så att jag också kan åka me :D längtar sönde!!!! JAg vill bara sätta mig på planet och komma iväg från allt och shoppa loss haha,
I was born to shop! 
Nu ska jag kolla film:)
Xoxo C ♥ 

it's to late to apologize!

Hej bloggen!
Ville bara be om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge, men jag har jobbat och igår kom jag hem från tjörn och direkt drog jag och bella ihop ett gäng och stack ner till havet. Vi hade me oss jordgubbar, vindruvor och choklad och så satt vi och kollade på solnedgången och sen tog vi moppen tillbaka. Jag har haft det underbart och jag hoppas att ni har haft de också! Idag ska jag bara ligga och sola och sen ska jag iväg och jobba en liten stund. Men nu ska jag ta frukost så ni får ha det underbart så hörs vi i kväll :D
xoxo C

Sture-P

Hej bloggen!
Just nu sitter jag på mitt rum och kollar på vad glamouramatjejerna har haft för sig sedn jag senast kollade. Idag har jag haft praktik på en salong inne i stan som är riktigt mysig faktiskt jag trivs jättebra! Jag hittade min drömhårfärg idag me!
Älskar hur hon ser ut lite som en isprinsessa haha. Älskar hennes frisyr, älskar hennes smink och jag älskar hela bilden. Jag tror att den här hårfärgen kommer passa bra på mig för att jag har såpas kallblå ögon.
Glöm inte att hjälpa mig med jackorna! Jag behöver värkligen hjälp!

Shit happens

Hej bloggen!
Idag var det idoluttagning men jag gick inte vidare tyvär men men sånt händer. Hade annars en väldigt mysig dag i stan med Emelie, Nikki och Julia :) Gick och köppte lite tjocka saker och sen tog vi oss till slottsskogen där vi satte oss i gräset och bara chillade helt enkelt.
Veckan har varit helt okej. Den började ju med att jag blev sjuk men det är sånt som händer. Va och shoppade lite tillsammans med nikki och det blev ett par millitärgröna byxor och dagen efter det så köpte jag ett efterlängtat ljusgult nagellack!! När jag får pengar nästa gång så måste jag ha en vårjacka och det står mellan dessa två:
1.
2.
Vilken tycker ni? Komentera!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt i morgon och jobba! Ha det bäst!
Xoxo C ♥

I min ensamhet

Hej bloggen!
Har lite smått panik just nu! Med bara fyra dagar kvar tills idol auditionen har jag nu gått och blivit sjuk!?!?! Detta får bara inte vara sant! Jag har längtat efter denhär dagen sedan idol började. Så nu sitte jag här och dricker te och äter tabletter så det sprutar om det!
Nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på glamorama sesong 2 som äntligen har börjat igen!
Nu ska jag äta lunch och pressa massa abelsiner så att jag får i mig c-vitaminer! :D
Over and out ♥
RSS 2.0